Lektema lekstugor. En lekstuga som ingen annan

Vi bygger din drömlekstuga som du vill ha den.  ​Välj själv fönster, panel, tak och staket. 
Familjens nya lekstuga - både för dig och barnen!

REA på utgående modeller!

Psst. Vi smygvisar våra nya innegrejer för barnen. Kika in

Balsby

Utgående modell - REA

Lekstuga modell "Balsby" med öppningsbara fönster, brevlåda och altan. Målad i antikgrå med svart plåttak. En av våra härliga lekstugor med ribb-räcke och klassiska flaggfönster.

Brunnsgården

Populär!

Lekstuga modell Brunnsgården med öppningsbara fönster, brevlåda och altan. Vitmålad med svart plåttak. En av våra populäraste lekstugor med ribb-räcke och klassiska 6-rutors fönster. Lekstuga modell Brunnsgården med öppningsbara fönster, brevlåda och altan. Vitmålad med svart plåttak. En av våra populäraste lekstugor med ribb-räcke och klassiska 6-rutors fönster.

Saltängen

Lekstuga Saltängen. Här målad med falu rödfärg och med vit snickarglädje på altanräcken.

Viggbyholm

Utgående modell - REA

Lekstuga Viggbyholm, vår funkismodell med kiosklucka. En stor funkislekstuga som passar ditt funkishus!

Villa Hätte

Utgående modell - REA

Lekstuga Villa Hätte. Vitmålad och med kryssräcken och brevlåda. En av våra populäraste lekstugor. Lekstuga Villa Hätte. Vitmålad och med kryssräcken och brevlåda. En av våra populäraste lekstugor.

 Djursholm XL

Lekstuga Djursholm, här med midjepanel, altan, räcke och öppningsbara fönster. Målad i gul och vit.

Vittinge

Utgående modell - REA

Lekstuga Vittinge, målad i falurött och med vita detaljer på altan. En av våra populärare lekstugor med tradionsfönster och klassiskt räcke. Lekstuga Vittinge, målad i falurött och med vita detaljer på altan. En av våra populärare lekstugor med tradionsfönster och klassiskt räcke.

Bollstanäs

Lekstuga Bollstanäs, här med riktigt taktegel. Lekstugan har flaggfönster och är målad i gult. En lite mindre lekstuga, men lika söt leksuga för dig som inte har så mycket plats i trädgården. Lekstuga Bollstanäs, här med riktigt taktegel. Lekstugan har flaggfönster och är målad i gult. En lite mindre lekstuga, men lika söt leksuga för dig som inte har så mycket plats i trädgården.

Rosvalla

Lekstuga Rosvalla med takkupor och snickarglädje. Antikmålad i grått och med kiosklucka. Denna lekstuga är utrustad med våra nya takkupor - som kan fås till alla våra lekstugor

Djursholm Large

Djursholm Large. En av våra populärare modeller. Här målad i äggskalsvit och med rött tak.

Eksjö

Utgående modell - REA

Funkis Lekstuga Eksjö i Large med altan och spalje i svart och vitt.

Sundborn

Lekstuga Sundborn från Lektema, inspirerad av Carl Larssons Sundborn

Sandhamn

Utgående modell - REA

Lekstuga Sandhamn, en klassisk svensk modell med kiosklucka och blomlåda.

Lindbacken

Lekstuga Lindbacken, en lekstuga inspirerad av New England och den största modellen vi har. Möjlighet till två våningar med balkong. En av våra största lekstugor - med inspiration från New England.

Gullvalla

Utgående modell - REA

Lekstuga Gullvalla, en lekstuga full med snickarglädje runt fönster och räcken. Här målat i blått och med takplåt.

Älvsjö

Lekstuga Ålvsjö, en specialbeställning till en kund i Älvsjö som ville ha en lekstuga som sitt ser ut som en miniatyr av deras riktiga hus. Lekstuga Ålvsjö, en specialbeställning till en kund i Älvsjö som ville ha en lekstuga som sitt ser ut som en miniatyr av deras riktiga hus.

Jakriborg

Lekstuga  Jakriborg, inspirerad av hansastaden Jakriborg i Skåne. Stor lekstuga med snickarglädje och stalldörr. Lekstuga Jakriborg, inspirerad av hansastaden Jakriborg i Skåne. Stor lekstuga med snickarglädje och stalldörr.

Högsbo

Lekstuga Högsbo, inspirerad av en klassisk 1800- tals villa eller gård. En av våra största lekstugor. Lekstuga Högsbo, inspirerad av en klassisk 1800- tals villa eller gård. En av våra största lekstugor.

Karlstad

Utgående modell - REA

Lekstuga Karlstad, här med kryssfönster och klassiska snitt. Lekstuga Karlstad, här med kryssfönster och klassiska snitt.

Chatta med oss om lekstugor

Vi svarar alla dagar i veckan, kl. 8 - 21

... även förråd & hönshus

Premiär för våra första trädgårdsbodar. Lika lyxiga som våra lekstugor.